HomePressComunicati Stampa › Identità Golose 2017

Identità Golose 2017

Stampa

Identità Golose is the first congress dedicated to international signature cuisine to be organised in

Italy. Created by journalist Paolo Marchi and Claudio Ceroni in 2005 and organised by

MAGENTAbureau, it takes place in Milan and represents a curtain call for the greatest chefs from

Italy and the whole world.

Identità Golose is the point of reference for all that is new, in every aspect, in the international fine

dining scene. Each year the curtain is drawn on the major protagonists of signature cuisine,

dedicated to prominent figures in the HO.RE.CA, pastry, pizzeria and bread making sectors.

Identità Golose also is :

  • One of the most important international events dedicated to signature cuisine which, since

seven years ago, also takes place in London and New York, Chicago and as of this year in

Boston

  • A website with news on food protagonists all year round
  • The first digital Guide dedicated to new Italian and international cuisine.
  • A series of signature dinners with the greatest Italian and foreign chefs

Identità Golose è il primo congresso internazionale di cucina d’autore organizzato in Italia. Ideato

dal giornalista Paolo Marchi e da Claudio Ceroni nel 2005, organizzato da MAGENTAbureau, si

svolge fin dal suo esordio a Milano, chiamando alla ribalta i più grandi chef italiani e del mondo

intero. Identità Golose è l’evento di riferimento per tutto ciò che di nuovo accade sulla scena della

cucina internazionale in ogni sua espressione.

Ogni anno il sipario si apre sui maggiori protagonisti della cucina d’autore, dedicata a figure di rilievo

nel settore dell’HO.RE.CA, pasticceria, pizzeria e panetteria. Identità Golose è inoltre :

  • Uno dei più importanti appuntamenti internazionali dedicati alla cucina d’autore che da

sette anni fa tappa a Londra, a New York , a Chicago e da quest’anno a Boston.

  • Il sito con i protagonisti della cucina 365 giorni l’anno.
  • La prima Guida interamente digitale dedicata alla nuova cucina italiana e internazionale e

che premia i giovani talenti della ristorazione.

  • Una rassegna di cene d’autore firmate dai più grandi chef italiani e stranieri